У Волинській області рятувальники провели навчання з основ безпеки та долікарської допомоги для вчителів предмету Безпека життєдіяльності

У Волинській області рятувальники провели навчання з основ безпеки та долікарської допомоги для вчителів предмету Безпека життєдіяльності

28.10.15 11:03 0 563
26 жовтня у Луцьку на базі навчально-методичного центру цивільного захисту безпеки життєдіяльності Волинської області перед викладачами предмету Безпека життєдіяльності виступили працівники управління ДСНС України у Волинській області. Йшлося про рекомендації щодо дій населення при виникненні надзвичайної ситуації та практичні поради щодо рятування людини.

Під час проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи із освітянами рятувальники наголосили на небезпеці від терористичних проявів, ознайомили їх з правилами поведінки під час виявлення підозрілих і вибухових пристроїв, надали рекомендації щодо безпечної відстані від підозрілих об’єктів та роздали спеціально виготовлені тематичні пам’ятки населенню.

Аби зосередити увагу на конкретних порадах працівники ДСНС провели практичні заняття з педагогами з надання першої долікарської допомогти. На спеціальному манекені навчили виконувати непрямий масаж серця та штучну вентиляцію легенів. Опісля рекомендацій усі охочі могли самотужки потренуватися у виконанні реанімаційних заходів непритомній людині.

Працівники Служби Порятунку «101» переконані, що виконання простих правил безпеки вбереже громадян від надзвичайних ситуацій, а вміння працівників загальноосвітніх закладів донести у сьогоденні до дітей не лише прості постулати безпеки, а й навчити допомогти ближньому своєму, врятувати життя.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі проведено ...
Наступна новина: На Вінничині працівники ...

КОМЕНТАРІ