В Івано-Франківській області 11 пожеж ліквідували вогнеборці за минулі вихідні

В Івано-Франківській області 11 пожеж ліквідували вогнеборці за минулі вихідні

28.10.15 12:45 0 601
24 жовтня о 19:17 в місті Калуш по вулицях Біласа і Данилишина сталося займання сухої трави площею 2 м.кв. на території місцевого кладовища. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 19:36 в місті Долина горів скутер «Vieper». Вогнем знищено горючі конструкції транспортного засобу. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Того ж вечора, о 20:31 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу господарської споруди в селі Красник Верховинського району. Внаслідок пожежі знищено господарську споруду на площі 4 м.кв. Також врятовано сусідню будівлю. Причина виникнення пожежі встановлюється.

25 жовтня о 00:40 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в селищі Перегінськ Рожнятівського району. Вогнем пошкоджено покриття на площі 30 м.кв., та перекриття будівлі на площі 5 м.кв., речі домашнього вжитку. Попередня причина виникнення пожежі - коротке замикання електромережі.

О 01:55 сталося загорання недіючої будівлі колишнього будинку культури в селі Дубівці Галицького району. Внаслідок пожежі пошкоджено горючі конструкції будівлі на площі 30 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем не встановленої особи.

На світанку о 03:54 в місті Івано-Франківськ вулиці Донцова горіло побутове сміття в металевому контейнері на площі 2 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

25 жовтня о 09:12 рятувальники мчали на гасіння пожежі господарської будівлі в селі Коршів Коломийського району. Вогнем знищено стодолу. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

Опівдні в селі Рівня Рожнятівського району виникло займання сухої трави та чагарників на відкритій території на площі 300 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 15:29 горів оборог з сіном в приватному господарстві в селі Тарасівка Тлумацького району. Вогнем знищено 2 т грубих кормів. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Того ж вечора, о 22:20 в місті Калуш по вулиці Івано-Франківська горів автомобіль «Mercedes-Benz ML 230». Вогнем знищено задній бампер, скло на дверках багажного відділення, пошкоджено задній ліхтар, заднє крило. Причина виникнення пожежі встановлюється.

26 жовтня о 02:32 рятувальники виїжджали на гасіння пожежі на другому поверсі в приміщенні недіючої котельні в місті Долина по вулиці Грушевського. Вогнем знищено сміття та підлогу на площі 30 м.кв. Через сильне задимлення на пожежі працювала ланка газодимозахисної служби. Причина виникнення пожежі встановлюється.

З початку року на Івано-Франківщині виникли 2469 пожеж, у вогні загинули 40 людей, з них – двоє дітей.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині проживає ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ