Житомирська міліція розслідує обставини загибелі немовляти

Житомирська міліція розслідує обставини загибелі немовляти

28.10.15 16:16 0 609
27 жовтня у приватному секторі обласного центру було виявлено тіло дитини, загорнуте у поліетиленовий мішок. На місці події працюють слідчо-оперативні групи Житомирського МВ та УМВС. Розпочато кримінальне провадження.

Близько 11.00 до чергової частини міліції надійшло повідомлення від 34-річного житомирянина про виявлення мішка з тілом немовляти.

На місці події правоохоронці з'ясували, що знахідку чоловік виявив випадково серед господарського непотребу, залишеного у глухому кутку на прохідній території спільного двору.

За словами заявника, він зранку займався домашніми справами. А коли почав розбирати старий металобрухт поблизу господарської будівлі, то виявив мішок з мертвим малям.

Під час огляду експертом тіла хлопчика, що було також загорнуто у кілька поліетиленових пакетів, попередньо встановлено, що він є новонародженим. Нині призначено судово-медичне дослідження щодо причин смерті дитини, за результатами якого прийматиметься рішення про остаточну кваліфікацію події.

За вказаним фактом розпочато досудове розслідування, у рамках якого правоохоронці проводять першочергові заходи щодо встановлення матері дитини та обставин, за яких настала смерть немовляти.

Прес-служба УМВС

України в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області у ...
Наступна новина: ДТП у Луцьку: під колесами ...

КОМЕНТАРІ