Вихованці інтернату «Добре серце» відвідали музей пожежної справи Львівщини

Вихованці інтернату «Добре серце» відвідали музей пожежної справи Львівщини

28.10.15 08:09 0 613
27 жовтня музей пожежної справи при Головному управлінні ДСНС України у Львівській області відвідали вихованці інтернату «Добре серце» селища Новий Милятин. Діти отримали можливість відвідати рятувальників за сприяння волонтерів товариства допомоги «Свербивус».

Діткам провели пізнавальну екскурсію музеєм розвитку пожежної справи на Львівщині. Їм розповіли про історію становлення пожежної справи, показали спорядження вогнеборців різних періодів. Дітлахи приміряли та зробили пам’ятні фото у пожежних касках біля одного з перших пожежних насосів Львівщини.

Окрім історичних фактів, не забули рятувальники наголосити на правилах безпеки життєдіяльності. На макеті багатоповерхівки малюкам роз’яснили роботу систем автоматичної пожежної сигналізації та розповіли про методи ліквідації пожеж на висоті.

Інформація про небезпечні надзвичайні події особливо зацікавили підлітків. Вони дізналися про причини виникнення природних катаклізмів та переглянули наслідки таких небезпечних події на фото. Багато кого із малюків вразили історії про лісові пожежі, під час яких згорають усі живі істоти. Тому малюки обіцяли після відпочинку на природі завжди гасити полум’я та прибирати після себе усе сміття. Окремий зал виставки присвячений пам’яті титанічної роботи пожежних під час ліквідації наслідків Чорнобильській катастрофи.

Після музею дітей запросили на екскурсію у пожежно-рятувальну частину. Тут рятувальники розповіли про бойову роботу, показали пожежні автомобілі та інше аварійно-рятувальне обладнання. Малюки перебували у абсолютній ейфорії від побаченого та пообіцяли дотримуватися усіх правил безпеки.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Муніципали здійснили рейд ...

КОМЕНТАРІ