Відбулась зустріч керівництва прокуратури Вінницької області з представниками Консультативної місії Євросоюзу в Україні

Відбулась зустріч керівництва прокуратури Вінницької області з представниками Консультативної місії Євросоюзу в Україні

29.10.15 15:13 0 516
У прокуратурі Вінницької області відбулась зустріч із делегацією відділу регіонального співробітництва Консультативної місії Європейського Союзу (КМЄС) в Україні. Її представляли радник з реформування прокуратури та судової системи відділу з питань регіонального співробітництва КМЄС Горіца Балта та тимчасовий асистент відділу регіонального співробітництва КМЄС Михайло Доманич. Гості розповіли про свою місію, мету та завдання.

З європейськими експертами спілкувались перший заступник прокурора області Анатолій Максимюк, начальник управління нагляду у кримінальному провадженні Владислав Джос та начальник відділу роботи з кадрами Валерій Ольховий.

Розповідаючи про своє бачення реформи у регіональному аспекті, прокурори наголосили, що процес має бути системним та виваженим. Також учасниками зустрічі обговорені питання створення місцевих прокуратур та проведення конкурсного відбору їх керівників, робоче навантаження справами для кожного працівника, взаємодія прокуратури з іншими правоохоронними органами та співпраця із засобами масової інформації.

Наприкінці зустрічі представники КМЄС подякували прокурорам за змістовну й відверту розмову про діяльність органів прокуратури.

Довідково:

Консультативна Місія Європейського Союзу з реформування сектору цивільної безпеки в Україні (КМЄС в Україні) офіційно розпочала свою діяльність у 2014 році. КМЄС займається питаннями, пов’язаними з реформуванням сектору цивільної безпеки.

Діяльність КМЄС поширюється на всю сферу верховенства права (в тому числі прокуратуру та суди) і правоохоронні органи, за винятком оборонного сектору.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Працівники ДАІ Рівненщини ...

КОМЕНТАРІ