Вінничина: у жовтні видано рекордну суму

Вінничина: у жовтні видано рекордну суму "теплих" кредитів - 227,8 млн. грн.

29.10.15 11:54 0 475
У жовтні в Україні видано рекордну суму "теплих" кредитів, яка становить 227,8 млн. грн. Про це повідомив Голова Держенергоефективності Сергій Савчук, коментуючи дані моніторингу державної програми зі стимулювання населення, ОСББ та ЖБК до впровадження енергоефективних заходів. Він додав, що на цьому тижні також видано найбільшу суму "теплих" кредитів, яка склала 67,2 млн. грн.

Від початку дії програми, станом на 26 жовтня 2015 року, банками видано 49 113 "теплих" кредитів, загальною сумою 810,9 млн. грн.

«Для того, щоб цього опалювального сезону громадяни менше витрачали на оплату житлово-комунальних послуг ми запровадили програму, спрямовану на економію енергоресурсів. І результати моніторингу свідчать про те, що вона користується попитом. Для держави – це дуже важливо. Оскільки, ми всі разом працюємо над тим, щоб скоротити споживання газу та енергомодернізувати житловий фонд України», - прокоментував Сергій Савчук.

Також Голова зазначив, що наразі програма з енергоефективності є популярною не лише серед мешканців індивідуальних будинків, але й ОСББ, які останнім часом дуже активні. Загальна кількість виданих ОСББ "теплих" кредитів з початку дії програми по Україні становить 94, на суму 10, 60 млн. грн.

На Вінниччині з початку дії програми «теплі» кредити отримали 2131 вінничан на суму 39,4 млн гривень. Також програмою з енергоефективності скористалися два ОСББ краю, яким видано 66,5 тисяч кредитних коштів.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирі продавчині ...
Наступна новина: В Луцьку родинам загиблих в ...

КОМЕНТАРІ