Керівники Вінниччини привітали ветеранів Другої світової війни із 71-ою річницею визволення України (+фото)

Керівники Вінниччини привітали ветеранів Другої світової війни із 71-ою річницею визволення України (+фото)

29.10.15 14:19 0 549
28 жовтня, голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій та голова обласної Ради Сергій Свитко зустрілися з ветеранами Другої світової війни, які проживають на території області, аби привітати учасників тих подій із черговою річницею визволення України від нацистських загарбників.

«Це була велика перемога народу, який піднявся з колін, який в дуже непростий час, час голоду й холоду, визволив Україну. І зараз це має дуже важливе, символічне значення для всіх нас, для всього українського народу, -зазначив, звертаючись з вітальним словом до учасників зустрічі, голова облдержадміністрації Валерій Коровій. – Велика шана вам за ратний подвиг, за ваші вміння і наснагу. Ті молоді хлопці, які боронять українську незалежність, - це ті діти й онуки, які виховувалися на вашому прикладі».

Очільник регіону зауважив, що історія вчить дивитися у день завтрашній крізь призму оцінки, яку шнім діям та вчинкам даватимуть прийдешні покоління. «І це дуже великий фактор, який спонукає владу працювати на майбутнє нашої країни», - підкреслив Валерій Коровій.

Вітаючи ветеранів зі святом, голова облдержадміністрації висловив переконання у тому, що здійснений ними подвиг назавжди залишиться в серцях нащадків, та побажав учасникам зустрічі здоров'я, віри, витримки і натхнення.

З вітальним словом звернувся до ветеранів і голова обласної Ради Сергій Свитко. Затим, з нагоди знаменної дати керівники Вінниччини вручили учасникам зустрічі Почесні грамоти обласної державної адміністрації та обласної Ради і грошові винагороди.

















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В тернопільському ...

КОМЕНТАРІ