У Вінниці відбулось відкриття оновленої «Дошки пошани» обласної служби зайнятості (+фото)

У Вінниці відбулось відкриття оновленої «Дошки пошани» обласної служби зайнятості (+фото)

29.10.15 10:22 0 548
27 жовтня 2015 року у Вінницькій обласній службі зайнятості відбулося відкриття оновленої «Дошки пошани» обласної служби зайнятості приурочене Дню працівника соціальної сфери України а також підведення підсумків роботи за 9 місяців 2015 року.

Участь у заході взяли керівництво та начальники відділів структурних підрозділів обласного центру зайнятості, директори базових центрів зайнятості та 17 працівників, які занесені на «Дошку пошани» у номінації «Кращий працівник обласної служби зайнятості».

За високу професійну майстерність, вагомий внесок у забезпечення виконання програми зайнятості області занесено на «Дошку пошани» у номінації «Кращий колектив обласної служби зайнятості» Лівобережний міжрайонний, Гайсинський, Ямпільський, Теплицький районні центри зайнятості.

З вітальним словом до присутніх звернувся директор обласного центру зайнятості Анатолій Олійник. «За 24 роки незалежності України було немало зроблено у наданні послуг людям, які потребують опіки. Віддаю належне зусиллям тих людей, які працюють в непростих умовах», - зазначив директор центру зайнятості. «Служба зайнятості має і надалі розширювати спектр послуг, бути для людини тією службою, яка допоможе вирішити питання її працевлаштування», - продовжив А.Олійник. «Дякую кожному працівнику за вклад в потужну систему, яка працює для людей», - такими словами завершив він свій виступ.





Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: депутати міської ...
Наступна новина: Святкуємо 150-річчя ...

КОМЕНТАРІ