Місцеві вибори в Україні були відправною точкою децентралізації

Місцеві вибори в Україні були відправною точкою децентралізації

29.10.15 14:45 0 532
Місцеві вибори, що пройшли в Україні 25 жовтня, стали відправною точкою децентралізації. На цьому наголосила керівник місії спостерігачів Конгресу місцевої та регіональної влади ради Європи Гудрун Мослер-Торнстром.

"Місцеві вибори в Україні стали відправною точкою децентралізації та територіальних реформ в державі. Незважаючи на складні обставини, ці вибори були організовані, за великим рахунком, у задовільному порядку", — сказала вона.

При цьому керівник місії спостерігачів зазначила, що Європа закликає владу переглянути законодавство до наступних виборів для запровадження кращого відображення волі народу.

Голова делегації Європейського парламенту Андрей Пленкович наголосив на тому, що вибори були проведені відповідно до міжнародних стандартів:"На думку делегації Європейського парламенту, вибори були проведені у відповідності з міжнародними стандартами".

Він закликав усунути недоліки, виявлені в ході виборчого процесу.

“Ми продовжимо надавати допомогу та підтримувати реформи для того, щоб Україна здобула більшого прогресу на шляху до імплементації Угоди про Асоціацію”, — додав він.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ