В Житомирській області піротехніками знищено вибухо-небезпечний предмет часів минулої війни

В Житомирській області піротехніками знищено вибухо-небезпечний предмет часів минулої війни

29.10.15 12:26 0 521
27 жовтня, близько 10:00, до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про виявлення вибухонебезпечного предмета на полі, поблизу села Нарцизівка Червоноармійського району. Місцеві жителі випасали худобу на даному полі і, натрапивши на небезпечну знахідку, відразу ж зателефонували рятувальникам. Фахівці ідентифікували знайдений ВНП як артилерійський снаряд калібру 122 мм часів минулої війни.

28 жовтня групою піротехнічних робіт Управління ДСНС Житомирщини небезпечне відлуння війни було знищене.

Загалом з початку року піротехніками Управління ДСНС в області вже знищено понад 1140 одиниць різноманітних вибухонебезпечних предметів, що становили реальну загрозу для життя та здоров’я людей.

Рятувальники Житомирщини вкотре закликають: помітивши вибухонебезпечний предмет або щось зовні схоже на нього – негайно телефонуйте за номером «101». Не випробовуйте долю – не чіпайте його! В жодному разі не можна розбирати чи розпилювати боєприпаси. Самостійно не переносьте та не перекочуйте їх з місця на місце. Не збирайте та не здавайте такі предмети в металобрухт. Убезпечте від біди себе та своє оточення!

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ