За добу правоохоронці вилучили наркотики у п'яти жителів Житомирщини

За добу правоохоронці вилучили наркотики у п'яти жителів Житомирщини

29.10.15 18:19 0 574
27 жовтня у м. Бердичеві працівники патрульної служби виявили у 21-річного місцевого жителя паперовий згорток з із подрібненою рослинною масою. Хлопець пояснив, що це наркотичний засіб.

У Житомирі дільничні інспектори міліції виявили аналогічні пакуночки у 23-річного та 31-річного жителів обласного центру. Також наркотики при собі носили 23-річний житель с. Луки Житомирського району та 34-річний житель с. Млинища.

На усіх місцях подій працювали слідчо-оперативні групи міськрайвідділів УМВС. Нині вилучене направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС, після висновків фахівців якого й буде дано остаточну кваліфікацію подіям.

Відповідно до ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України такі дії караються штрафом від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 3 років, або позбавленням волі на той самий строк.

Прес-служба УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині відбувся ...
Наступна новина: Житомирщина: в області ...

КОМЕНТАРІ