В Закарпатській області вогнеборці врятували від знищення надвірну споруду та поруч розташований житловий будинок

В Закарпатській області вогнеборці врятували від знищення надвірну споруду та поруч розташований житловий будинок

29.10.15 08:04 0 484
Учора, 27 жовтня, мукачівські вогнеборці поспішали на приватне обійстя 30-річної мешканки села Клиновець. Повідомлення про пожежу на вулиці Корятовича надійшло в оперативно-рятувальну службу Закарпаття об 05:32.

Полум’я помітили пильні сусіди. Разом з господарями вони намагалися самотужки приборкати стихію. Після того, як їхні спроби не дали бажаного результату, люди покликали на допомогу Службу порятунку «101».

На місці події працювали чергові відділення 18-ї та 19-ї Державних пожежно-рятувальних частин м. Мукачево. З’ясувалося, що осередком пожежі стала дерев’яна прибудова до надвірної споруди, вщент заповнена дровами, які господарі заготовили на зиму. Об 06:20 професіоналам вдалося локалізувати пожежу та запобігти поширенню вогню на надвірну споруду та поруч розташований житловий будинок. Об 07:40 пожежу було ліквідовано.

Прямі матеріальні збитки, заподіяні стихією, орієнтовно оцінюються в 4500 гривень. В результаті пожежі знищено дровітню та пошкоджено електромережу й речі домашнього вжитку.

Остаточна причина пожежі встановлюється. Серед ймовірних розглядається коротке замикання електромережі.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області у ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ