Чернівці: Громада допомагатиме важкохворим дітям

Чернівці: Громада допомагатиме важкохворим дітям

29.10.15 08:50 0 560
Комісію з питань надання грошової допомоги сім'ям при необхідності дороговартісного обстеження та лікування важкохворих дітей утворено рішенням виконавчого комітету міської ради. Також затверджено порядок надання та виплати грошової допомоги, склад комісії.

Грошова допомога надаватиметься сім'ям при необхідності дороговартісного обстеження та лікування важкохворих дітей, які зареєстровані і проживають у Чернівцях. Її призначатимуть додатково до передбачених чинним законодавством пільг та допомог.

Допомога надається, як правило, один раз на рік сім'ям, діти яких хворіють на онкологічні захворювання, муковісцидоз, гемофілію, вірусні гепатити, органічні захворювання нервової системи, захворювання з гормональними порушеннями, інші важкі захворювання та потребують протезування, трансплантації, імплантації.

Для отримання грошової допомоги законний представник сім'ї звертається в департамент праці та соціального захисту населення Чернівецької міської ради з письмовою заявою, до якої додаються усі необхідні документи, зокрема ті, що підтверджують необхідність дороговартісного обстеження або лікування, оперативного втручання. Вони опрацьовуються департаментом праці та соціального захисту населення міської ради спільно з управлінням охорони здоров'я міської ради та подаються на розгляд комісії, яка колегіально приймає рішення, подає відповідні пропозиції міській раді або її виконавчому комітету.

Грошова допомога надається за рахунок коштів міського бюджету в межах бюджетних призначень, передбачених рішенням міської ради про міський бюджет на відповідний рік.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині у ...
Наступна новина: Рівненські міліціонери ...

КОМЕНТАРІ