В Чернівецькій області рятувальники проводять активну роботу щодо навчання громадян правилам безпеки

В Чернівецькій області рятувальники проводять активну роботу щодо навчання громадян правилам безпеки

29.10.15 15:28 0 560
Працівники Управління ДСНС України у Чернівецькій області з метою навчання громадян діям у разі виникнення надзвичайних ситуацій та подій проводять різноманітні заходи. Значна увага в цьому напрямку приділяється роботі з педагогічними колективами та вихованцями різних навчальних закладів області.

Так, 27 жовтня фахівці Управління ДСНС провели лекцію щодо дотримання правил безпеки у Вищому професійному училищі радіоелектроніки, яке заходиться в Чернівцях по вул. Південно-Кільцевій. В ході свого виступу рятувальники звернули увагу присутніх на заході викладачів та студентів училища на те, що з початком осінньо-зимового періоду на території краю збільшується кількість пожеж. Саме тому необхідно дотримуватися правил пожежної безпеки, щоб не допустити трагедії. Також співробітники Управління ДСНС розповіли про дії учнів та обслуговуючого персоналу навчального закладу у разі виникнення пожежі, виявлення підозрілого предмету чи іншої надзвичайної події в приміщенні училища, зокрема про порядок проведення евакуації. Насамкінець зустрічі, рятувальники вручили викладачам пам’ятки з правилами безпеки та методичну допомогу для подальшого їхнього використання в навчальному процесі. Всього на заході були присутні майже 200 осіб.

«Основною метою проведення таких зустрічей є всебічне навчання студентів та викладачів діям у разі можливої небезпеки та запобігання травмування й загибелі людей під час різних надзвичайних подій та ситуацій» – повідомив директор Вищого професійного училища радіоелектроніки Савелій Одайський. Основною метою проведення таких зустрічей є всебічне навчання студентів та викладачів діям у разі можливої небезпеки та запобігання травмування й загибелі людей під час різних надзвичайних подій та ситуацій

Слід відзначити, що співробітники Управління ДСНС є частими гостями в різних установах та організаціях, проводячи при цьому профілактично-інформаційні заходи як з дорослими, так і дітьми. Така робота допоможе людям бути краще обізнаними щодо власної безпеки та сприяє вихованню у громадян культури безпечної поведінки.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Розпочалися збори фахівців ...

КОМЕНТАРІ