Юні садоводи Грушківського НВК –серед переможців Всеукраїнського фестивалю «Україна-сад»

Юні садоводи Грушківського НВК –серед переможців Всеукраїнського фестивалю «Україна-сад»

29.10.15 14:13 0 732
Нещодавно завершився фінальний етап Всеукраїнського фестивалю «Україна-сад», який проходив 7-9 жовтня 2015 року в місті Києві на базі Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України, а юні садоводи Хмельниччини були його активними і результативними учасниками.

Фестиваль проводився з метою залучення підростаючого покоління до дослідницької роботи та виробничої діяльності в галузі садівництва, надання юним садівникам практичних знань, умінь та навичок профорієнтаційної діяльності, відродження садівництва в Україні.

Участь у фінальному етапі Фестивалю взяли команди загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів з 11 областей України.

Відповідно до рішення журі, в числі переможців Фестивалю «Україна-сад» визнано команду учнівського колективу Грушківського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів - агротехнічний ліцей» Кам'янець-Подільського району і нагороджено Грамотою Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України за ІІІ місце.

В секції «Плодовий сад» учениця 11 класу Грушківського НВК Юлія Кисилівська, за здобуте нею індивідуальне ІІІ місце, нагороджена Грамотою Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України.

За високі результати в дослідницькій та практичній діяльності, представлені на Фестивалі, учні 10 класу Грушківського НВК Наталя Вікол та Олег Литвинюк також нагороджені Грамотою Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України.

За ефективну організаційну роботу та залучення дітей до участі у Всеукраїнському дитячому фестивалі «Україна-сад» керівнику гуртка «Юні садоводи» Грушківського НВК Миколі Васильовичу Гакману надано подяку Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України.

Організатори Фестивалю подякували керівникам і педагогічним працівникам загальноосвітніх та позашкільних навчально-виховних закладів Хмельницької області за їх активну участь у заході та сприяння його успішному проведенню.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ