В Луцьку міський голова Микола Романюк подякував депутатам міської ради VI скликання за спільну роботу

В Луцьку міський голова Микола Романюк подякував депутатам міської ради VI скликання за спільну роботу

29.10.15 11:11 0 513
Відбулася 80-а сесія міської ради. Це було останнє пленарне засідання для депутатів міської ради VI скликання. Протягом сьогоднішнього засідання обранці громади заслухали інформацію про виконання бюджету міста за 9 місяців 2015 року, внесли зміни до основного фінансового документа Луцька, надали дозвіл КП «Луцький зоопарк» на списання основних засобів шляхом ліквідації та Луцькому підприємству електротранспорту на списання транспортних засобів, внесли змін до додатку рішення міської ріди від 28.01.2015 № 69/30 «Про Програму забезпечення виконання заходів з підготовки, організації та проведення мобілізації людських і транспортних ресурсів на території міста Луцька», внесли зміни до Статуту КП «Луцькводоканал», затверджено Програму соціального захисту населення міста на 2016 – 2020 роки, продовжили термін дії Програми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа на 2012-2015 роки до 2016 року включно та інші.

Також розглянуто більше ста земельних питань.

На завершення сесії до депутатів звернувся міський голова Микола Романюк. “Якщо проаналізувати спільну роботу за п'ять років, то разом ми зробили дуже багато. Разом ми пережили багато подій. Напевно за роки Незалежності України жодне скликання міської ради не мало таких трагічних перепетій. За п'ять років у країні відбулася Революція Гідності, розпочалася війна на Сході”, - зазначив міський голова.

За його словами, зроблено дуже багато у місті і кожен з депутатів, йдучи вулицями, може сказати, що він вклав частинку своєї душі, свого серця у розвиток Луцька.

“Наступний склад Луцької міської ради працюватиме на основі прийнятих нами програм і наших напрацюваннях. Нема сфери, де було б не розроблено цільової програми. Кожній галузі ми приділили увагу, десь більше, десь менше”, - додав він.

Микола Романюк наголосив, що VI скликання міської ради працювало публічно: “Усі проекти рішень завчасно оприлюднювалися на сайті. Пленарні засідання можна було спостерігати в режимі реального часу на сайті міської ради”.

Також Микола Романюк подякував своїм заступникам, керівникам та працівникам структурих підрозділів міської ради, членам виконавчого комітету за спільну роботу. За його словами, за цей час усі стали однією великою, різнобарвною, єдиною родиною.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ