Завершуються роботи із облаштування постаменту Хреста на Набережній Тернопільського ставу

Завершуються роботи із облаштування постаменту Хреста на Набережній Тернопільського ставу

29.10.15 13:53 0 540
Роботи над оздобленням постамента Хреста на набережній, поблизу якого традиційно здійснюється міжконфесійне водосвяття, завершуються. Його облаштували римським каменем типу «беганіт». Вже здійснені підготовчі роботи, а саме – нанесені візерунки ескізу на бокові частини фундаменту.

Планувалося, що оздоблення буде виконане у стилі мозаїки з орнаментом у вигляді пасхальних яєць. Та автор ескізу, відомий художник Микола Пазізін, підготував інший орнамент. Як пояснив Микола Іванович, з певних причин робота затрималася, але час зіграв на користь митця: перший варіант було вдосконалено.

Нагадаємо, цього року завершена четверта черга реконструкції Набережної Тернопільського ставу. За час проведення ремонтних робіт протягом останніх років вдалося повністю відремонтувати ділянку від «Острівка кохання» і аж до Надставної церкви. До цього часу Набережну ніхто не ремонтував більше 40 років.

Як зауважив міський голова Тернополя Сергій Надал, у наступні роки, реконструкція Набережної буде тривати у напрямку пляжу «Циганка».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: 14 років в'язниці - ...

КОМЕНТАРІ