В Чернігівській області із заступниками керівників суб’єктів господарювання проведені заняття з питань цивільного захисту

В Чернігівській області із заступниками керівників суб’єктів господарювання проведені заняття з питань цивільного захисту

29.10.15 13:31 0 482
З 19 по 27 жовтня у навчально-методичному центрі цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Чернігівської області відповідно до Плану комплектування на 2015 навчальний рік проводились заняття із заступниками керівників суб’єктів господарювання.

В ході цього викладачі центру ознайомили слухачів з новими нормативними документами по безпеці життєдіяльності та роз’яснили організацію і функціонування системи цивільного захисту, заходи щодо зменшення наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, а також порядок планування та проведення евакуаційних заходів у разі загрози або виникнення небезпеки.

Окрема тема занять була присвячена питанням медицини, адже цими знаннями повинні володіти якомога більше людей, щоб у разі необхідності мати змогу вчасно, а головне правильно надати першу медичну допомогу постраждалим. Після вивчення теоретичної частини, зі слухачами проведено практичні заняття для більш якісного засвоєння матеріалу і відпрацювання на тренажерах навичок з серцево-легеневої реанімації, а також накладання пов’язок і шин як за допомогою медичних засобів, так і підручних матеріалів. Після закінчення занять викладачі центру провели зі слухачами "круглий стіл" щоб визначити єдину думку стосовно сприйняття питань цивільного захисту. Також слухачі отримали відповідні посвідчення державного зразка, що дійсні протягом 5 років. Проте головним є те, що присутні набули основні знання щодо запобігання надзвичайним ситуаціям та правилам дій в разі їх виникнення, оскільки життя і здоров’я людей є основним завданням нашої держави.

Навчально-методичний центр цивільного захисту

та безпеки життєдіяльності Чернігівської області.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Інформація про побиття ...

КОМЕНТАРІ