У Шепетівці на Хмельниччині правоохоронці виявили підпільний гральний зал

У Шепетівці на Хмельниччині правоохоронці виявили підпільний гральний зал

29.10.15 16:38 0 524
Під час обшуку з приміщення вилучено 2 покерні столи, 900 ігрових фішок, обладнання для здійснення відеоспостереження та чорнові записи адміністратора.

У рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 203-2 «Зайняття гральним бізнесом» Кримінального кодексу України, працівниками управління протидії злочинності у сфері економіки спільно з колегами зі слідчого управління та інших галузевих служб УМВС України в Хмельницькій області проведено 5 санкціонованих обшуків у місті Шепетівка в приміщенні, де функціонував підпільний гральний заклад.

Під час обшуку правоохоронцями було виявлено та вилучено 2 покерні столи, 900 ігрових фішок різного номіналу, гральні карти, 25 тисяч гривень готівки, обладнання, за допомогою якого здійснювалось зовнішнє та внутрішнє відеоспостереження, а також чорнові записи адміністратора.

Слідство в рамках провадження триває. Подібні дії караються накладенням штрафу в розмірі від 10 тисяч до 40 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.

Прес-служба УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ