На Вінничині прокуратура здійснює процесуальне керівництво за фактом заволодіння флеш-карти з фотоапарата журналістки

На Вінничині прокуратура здійснює процесуальне керівництво за фактом заволодіння флеш-карти з фотоапарата журналістки

30.10.15 09:49 0 527
Прокуратурою міста Вінниці здійснюється процесуальне керівництво досудового розслідування кримінального провадження, яке відкрито за фактом відкритого заволодіння флеш-картою кореспондента медіа корпорації "RIA".

Вчора у журналістки під час здійснення зйомки при виселенні з квартири по вул. Свердлова у м. Вінниці її власниці з трьома дітьми, один з невідомих осіб, що представлявся представником колекторської фірми, відкрито заволодів флеш-картою об’ємом 8 гігабайт з фотоапарата мас-медійниці.

За даним фактом 28.10.2015 СВ Вінницького МВ УМВС України у Вінницькій області внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 186 КК України.

У кримінальному провадженні проводяться допити свідків, виконуються інші першочергові слідчі дії, спрямовані на швидке, повне та неупереджене дослідження обставин злочину, за результатами яких буде надана оцінка щодо наявності ознак інших кримінальних правопорушень у тому числі -перешкоджання журналістської діяльності.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ