В Закарпатській області мукачівці здали в міліцію близько двох десятків одиниць зброї

В Закарпатській області мукачівці здали в міліцію близько двох десятків одиниць зброї

30.10.15 14:22 0 526
За час проведення місячника добровільної здачі зброї співробітниками Мукачівського міськвідділу міліції прийнято від громадян 19 трофеїв. Аналіз свідчить, що населення свідомо підходить до питання законності зберігання зброї і, передусім, до особистої безпеки і безпеки своїх сімей.

Як розповів старший інспектор сектора дозвільної системи Мукачівського міськвідділу міліції Михайло Менчик, мукачівці завжди з належною увагою відносяться до подібних акцій і самостійно приносять у відділення міліції зброю. Це пояснюється, передусім, тим, що люди не хочуть мати проблем із законом і вважають за краще добровільно оповістити міліцію про наявні рушниці, пістолети, боєприпаси тощо. До того ж, громадяни мають повне право офіційно узаконити за собою зброю, пройшовши необхідну процедуру.

Так, за результатами 27 днів профілактичного заходу жителями міста та району здано 19 одиниць зброї, з них 9 одиниць виявилися незареєстрованими в органах внутрішніх справ.

Шановні громадяни! Оскільки місячник триває до кінця жовтня, правоохоронці пропонують добровільно позбавитися проблемних трофеїв, щоб не потрапити під кримінальну статтю. Нагадаємо, ст. 263 КК України "незаконне поводження із зброєю, бойовими припасами і вибуховими речовинами" передбачає позбавлення волі від 3 до 7 років.

З питань здачі зброї, вибухівки та спеціальних засобів звертайтесь до старшого інспектора дозвільної системи Мукачівського міського відділу міліції Михайла Менчика, за адресою: м. Мукачево, вул. Маргітича, 48, каб. №5, 6. Працівники дозвільної системи нададуть вам кваліфіковану консультацію, допоможуть у легалізації зброї.

Інформація Мукачівського МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Авто так или не так?
Наступна новина: На Хмельниччині 24-річний ...

КОМЕНТАРІ