Закарпаття: на Іршавщині жінка за зберігання макової соломки опинилась на лаві підсудних

Закарпаття: на Іршавщині жінка за зберігання макової соломки опинилась на лаві підсудних

30.10.15 15:01 0 534
Вироком Іршавського районного суду до одного року і двох місяців позбавлення волі з призначенням іспитового терміну в один рік засуджено 29-річну жінку, мешканку села Довге. Жінка незаконно зберігала вдома макову соломку.

Іршавськими правоохоронцями було отримано інформацію відносно жінки, яка вдома зберігає наркотичний засіб. Дана інформація знайшла підтвердження. Правоохоронці, зайшовши до однієї з кімнат новобудови, на підлозі виявили та вилучили поліетиленовий пакет з маковою соломкою.

Жінка пояснити походження макової соломки не могла. Повідомила, що зберігала її для власних потреб.

Наркотичну речовину було направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС. Згідно висновку фахівців, вилучена макова соломка є особливо небезпечним наркотичним засобом.

За даним фактом Іршавський райвідділ міліції відкрив кримінальне провадження за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України (Незаконне зберігання наркотичних речовин без мети збуту), що карається обмеженням волі на строк до трьох років.

Суд врахував, що жінка вперше опинилась на лаві підсудних, її щире каяття. За зберігання макової соломки вона отримала умовне покарання з випробувальним строком в один рік.

Інформація Іршавського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельницькі дітлахи ...
Наступна новина: У Луцьку вже дві пари ...

КОМЕНТАРІ