В Закарпатській області мешканці Чопа дізналися від рятувальників,як не допустити пожежі восени та взимку

В Закарпатській області мешканці Чопа дізналися від рятувальників,як не допустити пожежі восени та взимку

30.10.15 17:53 0 574
Чопські рятувальники вийшли в люди! 29 жовтня працівники 7-ї державної пожежно-рятувальної частини організували інформаційно-роз’яснювальну роботу з населенням просто неба. Бійці ДСНС ходили вулицями Чопа й проводили профілактичні бесіди з громадянами, які йшли додому, на роботу чи просто прогулювались містом.

Свій маршрут рятувальники проклали через вулиці Берег, Пушкіна, Шандора Петефі, провулок Прикордонників та інші. Під час цього обходу представники ДСНС зустріли кілька десятків людей, котрим вручили інформаційні листівки та розповіли основні правила безпечної поведінки.

Головною темою розмов стало недопущення пожеж в осінньо-зимовий період. Зокрема, вогнеборці застерегли громадян від необачних дій, які можуть спричинити загорання в будинку чи квартирі. Це, наприклад, перевантаження мережі побутовими електроприладами, використання самовільно встановлених опалювальних пристроїв, сушіння одягу та розташування легкозаймистих предметів біля камінів або газових плит, дитячі пустощі з вогнем і навіть паління в ліжку. Насамкінець рятувальники нагадали мешканцям Чопа, що в разі виникнення пожежі слід негайно дзвонити до оперативно-рятувальної служби за номером 101.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Міліція Житомирщини ...

КОМЕНТАРІ