В Закарпатській області за крадіжку пожертв вірян з Божого храму берегівець постав перед судом

В Закарпатській області за крадіжку пожертв вірян з Божого храму берегівець постав перед судом

30.10.15 12:22 0 540
50-річний житель Берегова, аби купити чергову пляшку оковитої, не погребував викрасти гроші зі скриньки для пожертв прихожан церкви, зібрані на лікування для хворої людини. За скоєне берегівець 3 роки відбуватиме покарання.

Восени минулого року до чергової частини Берегівського райвідділу міліції із заявою про крадіжку з Божого храму звернувся адміністратор реформатської церкви міста Берегово.

На місце скоєння злочину виїхала слідчо-оперативна група міліції, яка встановила, що невідомий, пошкодивши замок на вхідних дверях, проник до церкви. Злочинець поцупив зі скриньки для пожертв прихожан гроші, зібрані на лікування для хворої людини.

Вже за кілька годин берегівські правоохоронці вийшли на слід церковного злодія. Ним виявився 50-річний місцевий житель, який раніше вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності та відбував покарання у місцях позбавлення волі упродовж 29 років.

Злодію було оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням в приміщення).

Під час досудового слідства та в судовому засіданні чоловік визнав свою вину в повній мірі та розповів, що того дня зранку вживав алкогольні напої. Коли гроші скінчилися, вирішив обікрасти церкву. Мовляв, там гроші точно мають бути... Викрадену зі скриньки для пожертв готівку витратив на горілку та розваги.

Берегівський районний суд виніс крадієві вирок: 3 роки позбавлення волі.

Інформація Берегівського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Як на Тернопільщині ...

КОМЕНТАРІ