В Житомирській області рятувальники ліквідували загоряння в одному з розважально-оздоровчих комплексів обласного центру (ОНОВЛЕНО)

В Житомирській області рятувальники ліквідували загоряння в одному з розважально-оздоровчих комплексів обласного центру (ОНОВЛЕНО)

30.10.15 09:28 0 542
29 жовтня о 8:46 до служби порятунку «101» Житомирщини надійшло повідомлення про пожежу в одному з готельно-оздоровчих комплексів обласного центру. Будівля піноблочна, обшита блокхаусом, розміром 20х25.

Отримавши сигнал, рятувальники негайно виїхали на виклик. Зважаючи на специфіку будівлі – об’єкт із масовим перебуванням людей, керівником гасіння пожежі було прийнято рішення про залучення додаткових сил та засобів.

Під час проведення розвідки рятувальники встановили, що в одному з корпусів горить перекриття та утеплювач. Пожежу було локалізовано о 09:50 силами 5-ти відділень рятувальників на основній пожежній техніці. Повна ліквідація відбулась об 11:10.

Внаслідок події травмованих та загиблих не має. Внаслідок пожежі знищено внутрішнє оздоблення приміщення, 200 кв метрів перекриття та пошкоджено 50 кв метрів покрівлі. Причина загоряння сума збитків та врятованих матеріальних цінностей наразі встановлюються фахівцями.

ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львів: на Яворівщині у ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ