В Житомирській області у Бердичеві міліціонери викрили злодія ще до повідомлення про крадіжку з магазина

В Житомирській області у Бердичеві міліціонери викрили злодія ще до повідомлення про крадіжку з магазина

30.10.15 08:10 0 473
На бердичівському ринку оперативники карного розшуку помітили підозрілого чоловіка, який намагався перепродати щойно викрадені з торгівельного закладу мобільні телефони. Злодія затримано. За фактом крадіжки розпочато кримінальне провадження.

Особу з підозрілою поведінкою помітили оперативники Бердичівського міськвідділу міліції під час відпрацювання місцевого ринку. Чоловік, приховуючи обличчя у капюшоні деякий час крутився біля точки продажу мобільних телефонів б/в. Згодом, увесь час озираючись, він крадькома витягнув з кишені куртки 2 мобільника і запропонував їх перекупнику.

Цією ситуацією і зацікавилися правоохоронці. Тим більше, що товар був абсолютно новий. Поки оперативники під виглядом потенційних покупців розглядали гаджети, до міліції надійшло повідомлення про крадіжку двох мобільних телефонів аналогічних марок з торгівельного центру, розташованого неподалік ринку.

За таких обставин правоохоронці затримали підозрілого чоловіка і передали його слідчо-оперативній групі. Як з'ясувалося, виявлені у 33-річного жителя райцентру мобільники загальною вартістю 7 тисяч гривень дійсно були щойно викрадені з вітрини магазину. Поки продавчиня відволіклася, злодій поцупив їх з відкритої вітрини.

Як повідомив начальник Бердичівського міськвідділу міліції Роман Зайцев, нині за фактом крадіжки (ч.1 ст.185) Кримінального кодексу України відкрито кримінальне провадження. За чинним законодавством подібні протиправні дії караються штрафом, піврічним арештом, громадськими або виправними роботами, обмеженням або позбавленням волі строком до 3 років.

Прес-служба УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У Чернівцях запрацювала ...

КОМЕНТАРІ