В Івано-Франківській області в Бурштині дільничний інспектор міліції за "гарячими слідами" викрив підозрюваного у крадіжці велосипеда

В Івано-Франківській області в Бурштині дільничний інспектор міліції за "гарячими слідами" викрив підозрюваного у крадіжці велосипеда

30.10.15 12:42 0 549
Працівник міліції затримав 42-річного жителя Івано-Франківська разом з викраденою річчю невдовзі після повідомлення потерпілого власника велосипеда. Зловмисник, як виявилося, вже не вперше вдавався до подібних кримінальних правопорушень.

В Галицький райвідділ міліції зателефонував 38-річний мешканець Бурштина та повідомив, що з-під приміщення банківського відділення щойно викрали його велосипед. Чоловік залишив свій ровер на вулиці, а коли за декілька хвилин повернувся його вже не було.

Отримавши інформацію про крадіжку, дільничний інспектор міліції взявся обстежувати прилеглу до місця вчинення злочину територію міста. На одній з вулиць у центральній частині міста правоохоронець помітив чоловіка, який їхав на велосипеді, схожому за описом на викрадений. При наближенні міліціонера той почав нервувати. В ході розмови з ним й виявилося, що цей велосипед викрадений 42-річним мешканцем Івано-Франківська, який вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини.

Правоохоронці перевіряють причетність цієї особи до вчинення аналогічних злочинів, за цим фактом розслідується кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Районнi заходи з нагоди ...
Наступна новина: Суд виніс вирок волинянину ...

КОМЕНТАРІ