У Рівному відзначили 71-шу річницю визволення України від фашистських загарбників

У Рівному відзначили 71-шу річницю визволення України від фашистських загарбників

30.10.15 11:55 0 572
Нагадаємо, 27 жовтня 1944 року було звільнено Ужгород, а 28 жовтня радянські війська вийшли на сучасний кордон нашої держави.

У цей день традиційно вшановують пам'ять воїнів, які загинули в боях та населення, яке постраждало від дій нацистів. За підрахунками істориків, у ході воєнних дій на території України загинуло приблизно три мільйони тільки радянських воїнів, цілком чи частково було зруйновано понад 700 міст і 28 тисяч сіл, 10 мільйонів людей залишились без даху над головою.

Військовослужбовці Збройних Сил України також взяли участь у загальноміських заходах з нагоди відзначення 71-ї річниці визволення України від фашистських окупантів, які відбулися Алеї Героїв військового меморіалу кладовища «Дубенське».

В покладанні квітів по могил героїв Другої Світової війни взяли участь учасники бойових дій, які брали участь в Антитерористичній операції та території Донецької і Луганської областей.

Як зазначила заступник командира однієї із військових частин Рівненського гарнізону майор Наталія Тарадайко ми сприймаємо 28 жовтня, як День пам'яті кожного хто поклав свою голову за українську землю в часи Другої Світової війни.

- в Україні знову війна і ми, як наші діди-прадіди обов'язково здолаємо всіх ворогів заради майбутнього нашої Батьківщини,- додала учасник АТО майор Наталія Тарадайко.

Про це повідомили у Рівненській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: відбулось комплексне ...
Наступна новина: На Львівщині правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ