У Рівненській області рятувальники огранізували для працівників освіти семінар-нараду з основ безпечної життєдіяльності

У Рівненській області рятувальники огранізували для працівників освіти семінар-нараду з основ безпечної життєдіяльності

30.10.15 09:04 0 512
28 жовтня рятувальники в приміщенні актової зали Будинку дітей та молоді Управління освіти, сімї, молоді та спорту Дубенської міської ради рятувальники взяли участь у семінар-навчанні з представниками міської освіти, директорами загальноосвітніх навчальних закладів та завідувачами дошкільних навчальних закладів м. Дубна.

Розпочали працівники Служби порятунку з того, що довели до присутніх інформацію про стан з пожежами в місті та окремо статистику пожеж внаслідок пустощів дітей з вогнем. Нагадали вчителям алгоритми дій під час виникнення надзвичайних ситуацій, щоб не допустити травмування чи загибелі дітей, адже педагоги несуть велику відповідальність за дітей різної вікової категорії.

У ході бесіди працівники Держслужби з НС особливу увагу звертали на відпрацювання планів евакуації з будівель на випадок можливого виникнення різного виду надзвичайних ситуацій, обов’язки керівників та інших посадових осіб щодо забезпечення пожежної безпеки навчальних закладів, утримання території, джерел протипожежного водопостачання, основні вимоги утримання шляхів евакуації, автоматичних систем пожежогасіння і автоматичної пожежної сигналізації, призначення та правила розміщення засобів пожежогасіння, протипожежного обладнання та інвентарю тощоКонец формы

Заключною частиною в рамках семінару стало розповсюдження методичних матеріалів для подальшої роботи у даному напрямку у закладах освіти з метою виведення на якісно новий рівень підготовки до дій в умовах надзвичайних ситуацій педагогічного складу та учнів загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів міста.

Дубенський МРС

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Вінниці за фактом ...
Наступна новина: Луцьк: муніципали міста ...

КОМЕНТАРІ