Тернопілля: в області до резерву земель для учасників АТО включили майже 1280 гектарів

Тернопілля: в області до резерву земель для учасників АТО включили майже 1280 гектарів

30.10.15 11:21 0 527
Землевпорядна служба та органи місцевого самоврядування Тернопільщини включили до переліку земель, що можуть бути надані у власність учасникам АТО, 143 земельні масиви площею 1277,65 гектара.

Інформацію про землі звели у графічному альбомі-атласі та розмістили у відкритому доступі. Учасники АТО, які вирішили одержати земельні ділянки на території будь-якого району Тернопільської області, можуть ознайомитись із матеріалами про вільні землі в режимі он-лайн. Альбоми-атласи розміщені на сайті Головного управління Держгеокадастру.

До резерву включені земельні масиви різного цільового призначення. Військові можуть отримати ділянки загальною площею 418 га для ведення садівництва. Ще 734 га можуть бути відведені для особистого селянського господарства та 125 га для будівництва та обслуговування житлових будинків.

Довідково: Надання у власність земельних ділянок учасникам АТО здійснюється у порядку, визначеному статтею 118 Земельного кодексу України, за умови, що такий громадянин не скористався своїм правом на безоплатне отримання у власність земельної ділянки відповідного цільового призначення та надав документ, який посвідчує його участь в АТО.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Робоча група сприятиме ...
Наступна новина: На Вінничині прокуратура ...

КОМЕНТАРІ