У Луцьку успішно працює Програма відшкодування відсоткових ставок

У Луцьку успішно працює Програма відшкодування відсоткових ставок

30.10.15 10:31 0 616
Члени виконавчого комітету міської ради прийняли рішення “Про відшкодування відсоткових ставок за залученими кредитами”.

Директор департаменту житлово-комунального господарства Іван Кубіцький повідомив, що відповідно до звернень об'єднань співвласників багатоквартирних будинків «Молодіжне», «Наш дім» та «8 Березня» відбулося засідання комісії з відбору учасників на відшкодування відсоткових ставок за залученими кредитами. Комісія розглядала питання в межах Програми відшкодування відсоткових ставок за залученими кредитами на 2013-2017 роки, затвердженої рішенням міської ради від 28.05.2015 №74/96.

Тож члени виконкому внесли об'єднання співвласників багатоквартирних будинків «Молодіжне», «Наш дім» та «8 Березня» до переліку позичальників на відшкодування відсоткових ставок за залученими в кредитно-фінансових установах кредитами.

Департамент житлово-комунального господарства має укласти договори про надання часткової компенсації відсотків за залученими кредитами з об'єднаннями співвласників.

Перший заступник міського голови Тарас Яковлев зазначив, що у місті Луцьку успішно працює Програма відшкодування відсоткових ставок за залученими кредитами на 2013-2017 роки, на її реалізацію з міського бюджету було використано близько 150 тисяч гривень, але це дало змогу залучили у впровадження енергоощадних технологій три мільйони гривень.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ