У Чернівцях запрацювала мобільна мережа 3G

У Чернівцях запрацювала мобільна мережа 3G

30.10.15 08:22 0 755
Чернівці стали одним з перших міст України, у яких компанія «МТС Україна» запустила мережу 3G. З 27 жовтня у всіх чернівецьких абонентів цього оператора з'явилася можливість користуватися мобільним інтернетом на швидкості до 42 Мбіт/с.

За допомогою швидкісного мобільного Інтернету 3G кожен турист може переглянути унікальні відеоекскурсії туристичного маршруту “Відкрий для себе Чернівці”. Його презентували під час прес-ланчу Чернівецький міський голова Олексій Каспрук та Генеральний директор «МТС Україна» Олег Проживальський.

«Впровадження цієї технології, надання швидкісного доступу до мережі Інтернет у будь-якій частині міста – це великий крок у розвитку всіх сфер нашого життя, – каже Олексій Каспрук. – Роботи з налаштування мережі 3G виконуються оперативно і ця послуга вже доступна чернівчанам. Вона знайде практичне застосування як у роботі, так і в проведенні вільного часу. Завдяки подібним технологіям наше місто стає більш сучасним. Ми обов'язково продовжимо співпрацю. Наш спільний туристичний проект з «їжачками» на тротуарах, які зчитуються смартфонами і розповідають про Чернівці чотирма мовами, уже отримав чимало схвальних відгуків від чернівчан та гостей міста».

« ми пропонуємо мешканцям та багаточисельним гостям Чернівців скористатися 3G мережею, яка забезпечить високі швидкості мобільного інтернету та надійне покриття, – зазначає Олег Проживальський. – Обсягу, який ми надаємо абонентам, вистачить із запасом навіть для найактивніших інтернет користувачів. Послуга швидкісного мобільного доступу до інтернету дозволяє миттєво відкривати інтернет-сторінки, переглядати потокове відео, користуватися сервісами зберігання інформації, швидко завантажувати відео в соціальні мережі з телефону, грати в онлайн-ігри тощо. А туристичний маршрут «Відкрий для себе Чернівці», який ми впровадили з місцевою владою, тепер став доступний для наших абонентів і у відеоформаті».

Нагадаємо, інноваційний туристичний маршрут «Відкрий для себе Чернівці» запустили 1 жовтня у Чернівцях у рамках концепції Ukraine4all. Це спільний проект українського оператора мобільного зв'язку «МТС Україна» та міської влади, який презентовано до Дня міста. Туристичний маршрут «Відкрий для себе Чернівці» об'єднав 21 найцікавішу пам'ятку багатокультурних Чернівців у межах пішохідної доступності.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Івано-Франківську ...
Наступна новина: На Хмельниччині чоловік ...

КОМЕНТАРІ