Комплексне тактико-спеціальне навчання з ліквідації наслідків умовної пожежі відбулося на Хмельницькій АЕС

Комплексне тактико-спеціальне навчання з ліквідації наслідків умовної пожежі відбулося на Хмельницькій АЕС

30.10.15 16:33 0 576
29 жовтня 2015 цього року на Хмельницькій АЕС відбулося комплексне тактико-спеціальне навчання з ліквідації наслідків умовної пожежі, яка виникла внаслідок пошкодження та подальшої розгерметизації фази «В» блочного трансформатора 2-го енергоблока.

До місця ліквідації умовної пожежі було направлено вогнеборців 3-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області (3 ДПРЗ ГУ ДСНС), а також представників служб ХАЕС та м.Нетішин з ліквідації надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру.

Під час пожежно-тактичного навчання здійснено перевірку оперативного реагування та відпрацьовано взаємодію підрозділів 3 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Хмельницькій області, оперативних служб з ліквідації надзвичайних ситуацій ВП ХАЕС та м. Нетішин при гасінні електрообладнання, що знаходиться під напругою.

Здійснено також перевірку рівня готовності штабу з ліквідації надзвичайних ситуацій та керівного складу оперативно-рятувальних підрозділів 3 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.

Підсумовуючи результати пожежно-тактичних навчань, заступник начальника ГУ ДСНС України у Хмельницькій області полковник служби цивільного захисту Сергій Юра відзначив, що взаємодію підрозділів рятувальних та оперативних служб з ліквідації надзвичайних ситуацій відпрацьовано вдало, а особовий склад 3 ДПРЗ ГУ ДСНС до виконання завдань за призначенням готовий.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Внесли зміни до Плану ...

КОМЕНТАРІ