На Житомирщині привітали працівників соціальної сфери.

На Житомирщині привітали працівників соціальної сфери.

31.10.15 08:10 0 573
30 жовтня, в Житомирській обласній філармонії ім. С. Ріхтера відбулися урочистості з нагоди Дня працівників соціальної сфери.

З професійним святом працівників соціальної сфери привітали голова обласної державної адміністрації Сергій Машковський, голова обласної ради Віталій Француз, директор департаменту праці та соціального захисту населення Галина Корінна, голова обласної ради профспілки працівників соціальної сфери України Василь Шушпан.

«У системі соціального захисту працюють особливі люди – люди, які небайдужі, ті, хто сприймає цю роботу не як формальність, а як покликання усього життя. Завдяки вам самотні та немічні оточені щирим піклуванням у будинках-інтернатах та територіальних центрах. На вашу допомогу завжди можуть покластися і ті, хто втратив працездатність через хворобу чи нещасний випадок. Ви допомагаєте відродити віру і надію», – сказав Сергій Машковський.

У своєму виступі керівник області зазначив, що, незважаючи на складний та надзвичайно напружений поточний рік, працівникам соціальної сфери Житомирщини вдалося досягти вагомих здобутків.

«Завдяки вашій кропіткій праці Житомирська область займає перше місце у відповідному загальнодержавному рейтингу за темпами скорочення заборгованості по заробітній платі та друге місце по Україні за темпами призначення житлових субсидій за новим порядком», – підкреслив Сергій Машковський.

Керівник області подякував працівникам за самовідданість і професіоналізм та побажав всім міцного здоров'я, нових творчих успіхів у роботі, щастя, успіхів, миру та благополуччя.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Новый шестой Айфон
Наступна новина: Регистрационные карточки

КОМЕНТАРІ