В Закарпатській області берегівські "шерифи" опікуються літніми людьми

В Закарпатській області берегівські "шерифи" опікуються літніми людьми

31.10.15 13:04 0 519
На Берегівщині дільничні інспектори систематично відвідують помешкання громадян задля налагодження партнерських відносин між міліцією та краянами, підвищення довіри населення до правоохоронців. Кожен дільничний вручає громадянам свої візитівки.

Буденною роботою кожного дільничного інспектора міліції Берегівського райвідділу є обхід ввіреної йому адміндільниці. Насамперед метою таких візитів є стати ближче до людей та особисто познайомитися з кожною людиною, яка мешкає на території ввіреної їм дільниці.

Під час таких зустрічей громадяни мають можливість безпосередньо звернутися до свого «шерифа» з повідомленням про вчинене правопорушення, отримати пораду чи допомогу у вирішенні проблемних питань.

Такі візити до людей дозволяють дільничному інспектору міліції в повній мірі володіти оперативною ситуацією. Нерідко працівники міліції отримують інформацію щодо вчинених злочинів, яка в подальшому допомагає їх розкриттю та встановленню винних осіб .

Дільничні роздають жителям свої візитні картки, в яких зазначені їх контактні дані, аби у разі виникнення потреби людина могла у будь-який момент зателефонувати до правоохоронців та отримати допомогу.

Окрім приватних помешкань, правоохоронці навідуються і до магазинів, ринків, кафе та барів, відвідують навчальні заклади, підприємства тощо.

Неабияку увагу дільничні інспектори міліції приділяють самотнім стареньким. Адже ця верства населення є найбільш вразливою через свою довірливість та фізичні вади. Старенькі нерідко стають жертвами злочинців. Тож аби уберегти осіб похилого віку від неприємних ситуацій, правоохоронці розповідають їм про злочини та як уберегти себе від них. Найчастіше літні люди потерпають від вчинення щодо них шахрайських дій, крадіжок та грабунків.

Інформація Берегівського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: На Тернопіллі дві сім`ї ...

КОМЕНТАРІ