На Хмельниччині дільничні інспектори міліції регулярно допомагають сім'ям учасників АТО

На Хмельниччині дільничні інспектори міліції регулярно допомагають сім'ям учасників АТО

31.10.15 08:00 0 539
З початку проведення антитерористичної операції МВС України була започаткована акція «Від щирого серця», в рамках якої правоохоронці допомагають сім'ям учасників бойових дій. Активно до цієї благородної місії долучаються і хмельницькі міліціонери.

Нещодавно працівники Славутського райвідділу міліції завітали до 63-річної місцевої жительки, пані Тетяни, аби допомогти їй по господарству, адже її зять Віктор уже понад 7 місяців перебуває у зоні проведення антитерористичної операції, а чоловічих рук на господарстві так не вистачає.

Дільничний інспектор Євген Бендюг знає про те, що зять Тетяни Іванівни перебуває у зоні АТО, а обидві дочки постійно на роботі, тож пенсіонерці самій доводиться доглядати чотирьох онуків. Тому Євген зібрав команду зі своїх колег і допоміг пані Тетяні підготуватися до зими та нарубати дров.

— У такий тяжкий час будь-яка допомога для мене надзвичайно важлива. А тут зима не за горами, ще й дров привезли, а рубати нікому… Хотіла наймати робітників, збирала гроші, але одного дня прийшов дільничний і запропонував допомогу. Я спершу не повірила, подумала, що жартує… Але коли наступного дня побачили на подвір'ї чотирьох працівників міліції , була вражена й приємно здивована, що то був не жарт… Хлопці перерубали усі дрова, а їх немало, ціла машина. Я й не сподівалася на таку допомогу, до того ж зовсім безкоштовну, — говорить Тетяна Іванівна. — Щиро вдячна за допомогу хлопцям, дай Боже їм здоров'я.

Прес-служба УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Наклеивание и покраска ...
Наступна новина: Соя, как массовая культура

КОМЕНТАРІ