У Чернігові завершуються роботи з благоустрою,ремонт доріг – триває

У Чернігові завершуються роботи з благоустрою,ремонт доріг – триває

31.10.15 09:25 0 512
Чернігівський міський голова Олександр Соколов ознайомився із ходом робіт з благоустрою, що зараз тривають в обласному центрі Чернігівщини.

Зокрема, на території Валу, що є частиною Національного архітектурно-історичного заповідника "Чернігів стародавній", капітально відремонтовано дубові сходи. За словами начальника управління житлово-комунального господарства міської ради Геннадія Луценка, дерев'яні сходи давно потребували ремонту, а головною перешкодою для виконання робіт було відсутність фінансів та необхідної деревини, адже дуб на стає дефіцитом навіть на Чернігівщині. Міська влада вирішила це питання. Підрядник ФОП Клименко В. Г. не тільки капітально відремонтував сходи, а замінив перила усього огородження частини стародавнього Дитинця.

Як повідомив міський голова, ще навесні було прийнято рішення оновити сходи, що є однією із візитівок міста. "Зараз роботи завершуються, виконані вони належним чином, гарантія 10 років", - зазначив О.Соколов.

Також міський голова відвідав Центральний парк культури і відпочинку, де завершено впорядкування верхнього майданчику та встановлено нові лави для відпочинку.

На вулиці Кільцевій цього тижня розпочався ремонт дорожнього покриття. О.Соколов зауважив, що це планові ремонтні роботи. Всього буде відремонтовано близько 8 км дороги. Вартість робіт становить 5,5 млн. грн. "Це важлива автомагістраль нашого міста, особливо для транзитного транспорту. За якість виконання робіт я спокійний, адже працюють досвідчені фахівці", - підкреслив Чернігівський міський голова.

Ірина Синельник
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ