Тернопіль: у парку «Національного відродження» облаштували футбольне поле та вуличні тренажери

Тернопіль: у парку «Національного відродження» облаштували футбольне поле та вуличні тренажери

31.10.15 14:39 0 619
Нове футбольне поле зі штучним покриттям та антинвандальні вуличні тренажери з’явилися у парку «Національного відродження». Як пояснює міський голова Сергій Надал, мешканці прилеглих мікрорайонів часто зверталися із проханням відновити цю ділянку парку, адже колись там було футбольне поле.

«Раніше ця ділянка у парку не використовувалася за призначенням і була частково у занедбаному стані. До нас зверталися мешканці, що вони хотіли б пограти у футбол, проте відповідного спортивного майданчика поблизу не було, - розповідає очільник Тернополя. - Саме тому ми облаштували нове поле зі штучним покриттям».

Щодо тренажерів, то міська рада намагалася облаштувати у парку ті тренажери, які найбільш популярні у використанні. Зокрема, було проаналізовано, якими тренажерами найбільше користуються тернополяни на острівку «Чайка» і на основі цього замовлено тренажери у парк «Національного відродження».

До слова, займатися на вуличних тренажерах відтепер тернополяни можуть на острівку «Чайка», у «Парку здоров’я», на бульварі «Куліша», у парку «Топільче», у парку «Національного відродження» та на вул. Новий світ, 95.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ