В Тернополі сергій Надал привітав працівників соціальної сфери із професійним святом

В Тернополі сергій Надал привітав працівників соціальної сфери із професійним святом

31.10.15 16:57 0 581
У першу неділю листопада в Україні відзначають День працівника соціальної сфери. З нагоди цього свята очільник Тернополя Сергій Надал привітав працівників Пенсійного фонду та управління соціальної політики, яким побажав здоров’я, наснаги до щоденної праці, здійснення задумів та Божого благословення.

«Ваша праця непроста, як і кожна робота, пов'язана з проблемами і турботами людей. Вона більше за інші вимагає гуманізму, милосердя й душевного тепла. Самовіддане служіння обраній справі, доброта і милосердя, чуйність і щедрість душі винагороджуються подякою та пошаною тисяч людей, яким ви допомагаєте на робочому місці, - каже Сергій Надал. - Почути і допомогти - це особливе вміння, пов'язане з душевною добротою. Від імені всієї громади міста дякую вам за вашу щоденну працю».

Нагадаємо, що в соціальній сфері Тернополя люди з особливими потребами та малозабезпечені можуть отримати необхідні соціальні послуги, а також скористатись безкоштовною перукарнею, масажним кабінетом, їдальнею. У центрах надання гуманітарної допомоги, які відкрили на вул. Острозького, 32 та на Лисенка, 8, вони також можуть безкоштовно отримати одяг, взуття, продукти та інші речі першої необхідності.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: На Хмельниччині дільничні ...

КОМЕНТАРІ