На Тернопіллі нагородили кращих працівників соціальної сфери

На Тернопіллі нагородили кращих працівників соціальної сфери

31.10.15 11:48 0 496
З нагоди Дня працівника соціальної сфери України нагородили кращих працівників цієї галузі в області.

Під час урочистостей заступник голови – керівник апарату Тернопільської облдержадміністрації Віктор Шумада наголосив, що соціальна сфера – одна із найважливіших у роботі влади.

«Я вітаю усіх тих, хто піклується про незахищені верстви населення. Ви допомагаєте людям, які найбільше потребують підтримки. Завдяки вашій нелегкій праці, яка інколи є непомітною для широкого загалу, у людей з'являється впевненість та віра у зміни на краще. Спільно ми надаємо соціальні гарантії та допомоги тим, хто потрапив у нелегкі життєві ситуації. Вдосконалюючи цю роботу, ми водночас утверджуємо принципи демократичного громадянського суспільства. Я від щирої душі бажаю вам усім наснаги для втілення ідей подальшої діяльності. Благополуччя, затишку, тепла та мирного неба вам і вашим сім'ям», - привітав працівників соціальної сфери Віктор Шумада.

Від облдержадміністрації кращим працівникам заступник голови вручив грамоти.

День працівника соціальної сфери в Україні згідно з Указом Президента від 13.04.1999 № 374/99 відзначають у першу неділю листопада. Відзначення свята показує високу оцінку держави ролі працівників, які щодня забезпечують реалізацію державної політики з питань соціального захисту, зайнятості, організації оплати і безпеки праці, трудових відносин.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Луцьк: відтепер бізнес ...

КОМЕНТАРІ