На Тернопіллі обговорили питання придбання житла для військовослужбовців

На Тернопіллі обговорили питання придбання житла для військовослужбовців

31.10.15 12:49 0 525
Перший заступник голови обласної державної адміністрації Іван Крисак 30 жовтня провів нараду з питань придбання житла для військовослужбовців.

Участь у ній взяли представники структурних підрозділів обласної державної адміністрації, обласного військового комісаріату, будівельних компаній та організацій області.

Про потреби щодо покращення житлових умов військовослужбовців поінформував обласний військовий комісар, полковник Володимир Катинський.

«У нашій області є нагальна потреба у забезпеченні житлом військових, - констатував полковник Володимир Катинський. – На жаль, це питання не вирішувалося роками. Особливу увагу прошу звернути на забезпечення житлом учасників Антитерористичної операції – людей, які ризикували і ризикують своїм життям заради кожного з нас».

Відтак представники департаменту архітектури, будівництва, житлово-комунального господарства та енергозбереження облдержадміністрації доповіли про стан ринку житла в області та запропонували можливий алгоритм придбання житла.

Перший заступник голови обласної державної адміністрації Іван Крисак зазначив, що придбання житла для зазначених категорій має відбуватися чесно та прозоро. За результатами наради Іван Крисак дав відповідні доручення учасникам наради.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ