В Івано-Франківській області рятувальники тричі виїжджали для надання допомоги людям в побуті

В Івано-Франківській області рятувальники тричі виїжджали для надання допомоги людям в побуті

31.10.15 16:23 0 624
29 жовтня о 15:26 до рятувальників обласного центру надійшло повідомлення про те, що по вулиці Набережній у власному помешканні зачинилася жінка 1925 р.н. Працівники пожежно-рятувальної служби за допомогою пожежної автодрабини, через вікно сьомого поверху, проникли у помешкання та відчинили вхідні двері. В квартирі знаходилась пенсіонерка в задовільному стані.

Того ж дня працівники групи рятувальних робіт виїжджали для надання допомоги 42-річній жительці обласного центру. Як з’ясувалося, жінку закрила на балконі власного помешкання її однорічна дитина. Працівники пожежно-рятувальної служби за допомогою драбини потрапили на балкон та відкрили балконні двері в квартиру.

Допомога рятувальників знадобилася ще одному прикарпатцеві. Чоловік повідомив до Служби порятунку, що в жиловому будинку зачинився його племінник 2000 р.н. та не відповідає на телефонні дзвінки батьків. Рятувальники, за допомогою драбини, через балкон потрапили в помешкання та відкрили двері. Юнак знаходився в задовільному стані.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Луцькі правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ