Відзначили соціальних працівників Чернівців

Відзначили соціальних працівників Чернівців

01.11.15 15:28 0 584
Напередодні Дня працівника соціальної сфери у приміщенні міської ради відбулися урочисті збори. З нагоди свята найкращих соцпрацівників вітав міський голова Олексій Каспрук.

За багаторічну сумлінну працю, милосердя і сприяння у вирішенні проблем підопічних він нагородив медаллю «На славу Чернівців» соціального працівника відділення № 3 соціальної допомоги вдома Чернівецького комунального територіального центру соціального обслуговування «Турбота» Світлану Рубан. Також Олексій Каспрук вручив грамоти і грошові винагороди працівникам соціальної сфери. Окрім того, обласною профспілкою було відзначено кращих працівників галузі, які представляють управління праці та соціального захисту населення, районні ради міста, центр “Турбота”, центр соціальних служб для сім'ї та молоді міської ради тощо.

Під час урочистостей у Палаці «Академічний» заступник міського голови Марія Порчук за вагомий внесок у виховання і навчання підростаючого покоління та з нагоди 40-ї річниці з дня заснування Чернівецького професійного ліцею сфери послуг вручила грамоти міського голови працівникам цього закладу.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ