В Івано-Франківську працівники патрульної служби міліції за "гарячими слідами" затримали підозрюваного у крадіжці з автомобіля

В Івано-Франківську працівники патрульної служби міліції за "гарячими слідами" затримали підозрюваного у крадіжці з автомобіля

01.11.15 14:44 0 685
Працівники міліції затримали 29-річного жителя Івано-Франківська разом з викраденою магнітолою невдовзі після повідомлення потерпілого власника транспортного засобу.

Зацікавила чоловіка автомагнітола, яку він помітив через вікно автомобіля. Злодій розбив скло у транспортному засобі та викрав з його салону аудіо техніку. У цей час поблизу знаходились співробітники патрульної служби міліції Івано-Франківського міського відділу, які й затримали зловмисника.

По даному фатку порушено кримінальне провадження передбачене ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), підозрюваному загрожує до трьох років позбавлення волі.

А працівники міліції рекомендують громадянам уважніше ставитись до збереження власного майна. Для того, аби вберегтися від крадіжок із транспортних засобів, слід дотримуватися декількох правил:

- при виході з автомобіля завжди забирайте всі цінні речі (сумки, телефони, барсетки, ноутбуки, гроші, відео реєстратори, навігатори тощо);

- покидаючи автомобіль, навіть на декілька хвилин, обов'язково замкніть дверцята та ввімкніть сигналізацію;

- в нічний час залишайте авто лише на стоянках, які охороняються;

- крім механічних пристроїв замикання, використовуйте ще й автомобільні сигналізації.

Якщо ж ви виявили, що ваше авто обікрали – не торкайтесь транспортного засобу, речей тощо, аби не знищити сліди злочину, а негайно зверніться до найближчого райвідділу міліції або телефонуйте на «102».

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: голова ОДА ...
Наступна новина: Трупу Театру Нового із ...

КОМЕНТАРІ