На Хмельниччині затримано викрадачів мідного кабелю

На Хмельниччині затримано викрадачів мідного кабелю

01.11.15 10:16 0 531
Двоє мешканців Дунаєвецького району викрали кабелю майже на 4 тисячі гривень, здали його на пункт прийому металобрухту, а гроші витратили на власні потреби.

Першу крадіжку двоє молодиків 20 і 23 років скоїли ще у травні. У селі Січенці вони проникли у недіючий сільський млин та викрали звідти 16 метрів електричного кабелю на суму майже 1 тисяча гривень.

Оскільки млин був недіючим, крадіжку виявили не одразу, тож злодіїв це «надихнуло» на ще одну крадіжку, цього разу вже в Дунаївцях. Через вікно вони проникли на територію місцевого заводу та викрали вже 60 метрів мідного кабелю на суму 2700 гривень.

В обох випадках зловмисники на сміттєзвалищі обпалювали кабель і здавали його на пункт прийому металобрухту, а гроші витрачали на їжу і цигарки.

Власники заводу одразу ж виявили крадіжку та звернулися до міліції із заявою, і вже за деякий час оперативники встановили особи підозрюваних.

Згідно ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років. Матеріали провадження вже направлено до суду.

Прес-служба УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині міліція ...
Наступна новина: У Чернівцях розпочалося ...

КОМЕНТАРІ