У Львівській області у результаті автопригоди травмувалися п’ятеро людей

У Львівській області у результаті автопригоди травмувалися п’ятеро людей

02.11.15 16:43 0 607
На Львівщині трапилась автопригода з тяжкими наслідками. У результаті ДТП п’ятеро людей отримали травми різного ступеню важкості. Серед потерпілих – 8-річна дитина.

Подія відбулась учора, 31 жовтня, близько 17.50 години у селі Гряда, що у Жовківському районі, на автодорозі «Львів - Рава-Руська».

За попередньою інформацією, водій автомобіля «Ford Transit», 36-річний мешканець Жовківщини, не обрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку, вилетів на зустрічну смугу та в’їхав у гужовий віз, яким керував 41-річний місцевий житель. Після цього на погонича скоїв наїзд водій «Жигулів», 49-річний львів’янин, який прямував у напрямку міста Рава-Руська.

Внаслідок цієї автопригоди постраждали п’ятеро людей – водій та троє пасажирів автомобіля «Ford», а також візник. Потерпілих було госпіталізовано.

У погонича діагностували перелом стегна та кісток тазу. Зараз чоловік – у реанімації.

У водія буса «Ford» - забій голови, а в одного з пасажирів цього авто, 37-річного мешканця Жовківщини, - забій обличчя. Серед постраждалих – 8-річна дівчинка та її 33-річна мама, які також були пасажирами буса. У дитини діагностували забій грудної клітки, а в жінки – перелом пальця руки.

Наразі триває розслідування. Правоохоронці з’ясовують усі обставини та причини автопригоди.

Державтоінспекція закликає водіїв неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху, бути вкрай обережними, уважно стежити за дорожньою обстановкою, не перевищувати швидкість!

Про це повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирі у ДТП ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ