У Львівській області в Червонограді юний скутерист травмував жінку

У Львівській області в Червонограді юний скутерист травмував жінку

03.11.15 11:17 0 629
Увечері 1 листопада до центральної міської лікарні була доставлена 50-річна місцева мешканка із закритим переломом правого плеча та іншими тілесними ушкодженнями.

Як з'ясували працівники Червоноградського райвідділу міліції, потерпіла отримала травми під час дорожньо-транспортної пригоди. На пішохідному переході жінку збив водій скутера «Вайпер» - 13-річний місцевий мешканець. Разом із пасажиром-ровесником школяр катався містом, керуючи транспортним засобом без номерного знаку та не маючи відповідних документів.

Тілесні ушкодження внаслідок зіткнення отримали і обидва неповнолітні, проте обійшлося без госпіталізації. Їм надано допомогу та відпущено додому.

За фактами порушення правил дорожнього руху відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Прес-служба ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області у ...
Наступна новина: За тиждень у Чернівцях ...

КОМЕНТАРІ