В Житомирській області рятувальники роз’яснюють громадянам правила безпеки під час профілактичних рейдів

В Житомирській області рятувальники роз’яснюють громадянам правила безпеки під час профілактичних рейдів

03.11.15 12:46 0 590
З метою запобігання виникнення пожеж, загибелі та травмування людей на них, особливо в осіньо-зимовий період, рятувальники спільно із представниками районної адміністрації та засобів масової інформації провели пожежно-профілакичне відпрацювання села П’ятигірка Бердичівського району.

Згідно плану захід проходив у два етапи. З початку відбулись збори села, під час яких селянам були доведені основні правила пожежної безпеки при перебуванні в побуті. Також рятувальники продемонстрували навчальний відеофільм «Пожежа в кімнаті», де кожен мав змогу побачити до яких наслідків приводить необережне поводження з вогнем.

На другому етапі надвзичайники спільно із представниками органів влади проводили подвірний обхід села. Особлива увага приділялася одиноким літнім людям, неблагонадійним, багатодітним та малозабезпеченим сім’ям. Під час проведення профілактичних бесід до населення доводились правила використання відкритого вогню, систем пічного опалення, газового обладнання та електроприладів тощо. Також господарям будинків вручались тематичні пам’ятки та листівки попереджувального змісту.

Як свідчить статистика, саме з приходом перших заморозків різко збільшується кількість пожеж в приватних оселях громадян. І зменшення цих сумних цифр можливе лише за умови, що зусилля працівників ДСНС будуть об’єднані з зусиллями самих жителів області.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі у Теребовлі ...

КОМЕНТАРІ