У двох житомирян міліція вилучила наркотики

У двох житомирян міліція вилучила наркотики

03.11.15 08:08 0 559
Двоє жителів обласного центру були затримані правоохоронцями в обласному центрі. Під час зовнішнього огляду у них було вилучено наркотичну речовину, яку нині направлено на дослідження. Розпочаті кримінальні провадження.

Уночі 31 жовтня на одній з вулиць обласного центру міліціонери помітили молодика, поведінка якого видалася їм підозрілою. Під час зовнішнього огляду у 20-річного житомирянина правоохоронці виявили та вилучили два паперових згортки, один з яких – з рослинною масою зеленого кольору, інший – з порошкоподібною речовиною білого кольору.

Того ж дня у м. Житомирі був затриманий ще один місцевий житель, 1966 р.н. під час зовнішнього огляду у нього виявлено та вилучено згорток із порошкоподібною білою речовиною.

Усе вилучене в обох випадках нині направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС. За обома фактами незаконного зберігання наркотиків без мети збуту (ст.309 ККУ) розпочаті кримінальні провадження.

За чинним законодавством, незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту карається штрафом, виправними роботами, піврічним арештом, обмеженням або позбавленням волі строком до 3 років.

Прес-служба УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області за ...
Наступна новина: До 7 років позбавлення волі ...

КОМЕНТАРІ