Тернопілля: день вшанування пенсіонера і ветерана податкової служби урочисто відзначили в Головному управлінні ДФС області

Тернопілля: день вшанування пенсіонера і ветерана податкової служби урочисто відзначили в Головному управлінні ДФС області

03.11.15 11:55 0 637
29 жовтня, в актовому залі Головного управління державної фіскальної служби у Тернопільській області відбулись урочистості з нагоди Дня вшанування пенсіонерів і ветеранів податкової служби.

Кільком десяткам заслужених працівників ДФС у Тернопільській області влаштували невеликий екскурс в минуле за допомогою фотоілюстрацій з життя колективу тернопільських податківців.

Перше вітальне слово належало заступнику начальника Головного управління ДФС у Тернопільській області Господарику Сергію Степановичу: «У цей день хочу привітати усіх ветеранів, які вже не працюють у стінах фіскальної служби та тих, які залишаються її працівниками впродовж довгих п'ятнадцяти і більше років, побажати їм здоров'я, наснаги, благополуччя. Окрему подяку складаю працівникам податкової міліції за те, що охороняють наш мир та спокій, ризикуючи власним життям у зоні АТО».

Крім цього, Сергій Степанович додав, що багатий та безцінний досвід ветеранів-податківців – запорука якісних змін у реформуванні фіскальної служби і економічного розвитку держави та подякував всім за самовіддану, багаторічну працю.

До привітань із концертною програмою долучились мистецькі колективи Тернопільської обласної філармонії. Зокрема, співами і танцями забавляли поважних гостей вокально-інстументальний колектив «Веселі галичани», танцювальний колектив «Візерунок», артисти Ірина та Василь Хлистун, а також фіналісти наймасштабнішого співочого шоу України «Х-фактор» - гурт «Тріода».

У піднесеному настрої на сам кінець свята ветерани обмінялися спогадами про часи створення служби, згадали її керівників, обговорили і проблеми сьогодення та бажали усім міцного здоров'я, довгих років життя та мирного неба над головою.

Відділ комунікацій Головного управління ДФС у Тернопільській області

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ